26 Tem 2011

by love butik :)

"günler ne kadar da çabuk geçiyormuş"
çocukken hep duyduğum ve sürekli yinelenen bir cümleydin sen oysa




şimdi korkuyorum saatin tik taklarından
yapacak onca şey varken




keşke bitmese zaman...




bu blogu açalı iki yıl olacak neredeyse, aldığım notlar ise sayılı. hep güzel şeyler oluyorken vakit yetmiyor kaydetmeye anıları ve hatıraları. bebeğim büyüyor ve aşk hiç bitmiyor. aşkla yaratılan kainat sürekli bize hizmet ediyor.












bu sabah dikiş masamda duran kumaşlarla içi sabun kokan iki küçük kalpçik diktim özenle. aşk dolu hayatların kokusu dolsun diye içime. aslında "Englsh Home" dan esinlendiğim bir fikir. bereket kuşlarını biliyorsunuzdur. işte benim kalplerimde bu minvalde aşkı simgeleyecek ve büyük uğraşlar sonucu hayata geçirdiğim "By LoVe Butik" in sembolu olacaklar. eğer aşksız yapamam diyor ve varoluş nedeniniz olan aşkı sevgiyi sizin için özel insanlarla paylaşmak istiyorsanız




işte sipariş adresim:



(arkadaşlarım tarafından istenen anahtarlık boyutunda hazırladığım bu kalpçiklerden kişiye özel; harf, isim, çeşitli renk ve figürlerde çalışabilirim. Aşkınızı sunabileceğiniz herkese armağan olabilecek küçük ama zarif ve manalı bir hediye ;) sadece 3,5 tl ;)


2 yorum:

  1. kalpler çok güzel olmuş ,hem bebegin var hemde dikiş dikebiliyorsun tebrik ederim zor olsa gerek

    YanıtlaSil
  2. guzel yorumun icin cok tesekkurler sevgili "dikis dersi" aslinda zor olmuyor desem yalan olur. boyle kucuk seylerle oyalaniyorum aslinda, terapi gibi geliyor ;)

    YanıtlaSil